Missie


Welzijn Druten is dé onafhankelijke politieke partij in de gemeente Druten. We zijn vrij van landelijke politiek, vrij van politieke kleur en vrij van opgelegde denkwijzen.


Welzijn Druten is een partij die met de voetjes op de vloer blijft. Verwacht van ons geen gekkigheid.  We pakken de dingen aan die aangepakt moeten worden. En wat we doen, dat doen we het goed. Simpel, duidelijk en doeltreffend.


Welzijn Druten staat dichtbij de inwoners van de gemeente Druten. We nemen onze inwoners serieus en laten ze meedenken, meepraten en meebeslissen over de toekomst van hun gemeente. We zoeken actief de samenwerking met onze inwoners op. Dat is wat u de komende raadsperiode van ons mag verwachten.


Onze belangrijkste drijfveer is maximaal bijdragen aan de verhogen van de kwaliteit van het dorp en het vergroten van het welzijn van onze  inwoners. Dat is waar het team van Welzijn Druten zich de komende raadsperiode ten volle voor gaat inzetten. Samen met onze inwoners willen we een bepalende rol gaan spelen in de gemeente Druten.